Presentatie

 

Presentatie

 

 

Broodjeszaak Iris't: Snel en goedkoop, altijd verse producten!

 

Presentatie

Van harte welkom bij broodjeszaak Iris't!

 

Broodjeszaak Iris't werkt snel en serveert alleen verse, smaakvolle producten van uitstekende kwaliteit tegen een zeer betaalbare prijs. Ovenverse belegde broodjes voor het ontbijt of de lunch, zakenlunches, noem het maar op. Broodjeszaak Iris’t verzorgt het voor u.

 

Broodjeszaak Iris't heeft een uitgebreid en divers assortiment broodjes, de keuze in beleg is bijzonder ruim. Van verschillende salades tot kazen en vleeswaren. Wij beleggen naar uw gading, met of zonder garnituur. Veel van onze producten zijn eigengemaakt. De kundige bereiding met specifieke kruiden geeft een persoonlijke touch en smaak. Wanneer u ook komt, kan u smullen van een smakelijk, vers gebakken en belegd broodje! Ontbijt, lunch, of vergaderlunch, broodjeszaak Iris't serveert elke klant naar tevredenheid.

 

De suggesties en keuzes in broodjes worden wekelijks aangepast, zodat wij u elke week verrassen met een ander lekker broodje. Dagelijks kan u genieten van onze zelfgemaakte soep.

 

Iris en haar team zijn immer goed gemutst en serveren altijd met een glimlach. U kunt binnenlopen voor een snelle service en wordt direct op uw wenken bediend. Door de grote parking is Iris't, gelegen aan de Battelsesteenweg 491, goed en makkelijk bereikbaar. U kunt natuurlijk ook gezellig plaatsnemen op ons mooie terras om te genieten van uw smakelijke broodje of snack.

 

U kunt tijdens de openingsuren altijd een bestelling plaatsen via telefoon, e-mail of fax. Wij zorgen voor een laatste moment levering om uw honger tijdig te stillen met smakelijk belegde producten naar keuze. Heeft u weinig tijd geef dan een uurtje of twee op voorhand een seintje en uw broodje ligt klaar op het afgesproken tijdstip. Zonder wachttijd. Wij kunnen elke klant optimaal een vers broodje serveren.

 

Voor feestelijke of speciale gelegenheden als verjaardagspartijen of bruiloften kunt u tevens een beroep doen op de kwaliteitsservice van broodjeszaak Iris't. Iris en haar team stellen elke klant tevreden met hun manden met heerlijke verse producten, volledig naar wens. U kiest wat u lekker vindt, Iris en haar team verzorgen uw bestelling tot in de puntjes en bezorgen het stipt. Ook bedrijven kunnen contact opnemen voor samengestelde vergadermanden. Bij broodjeszaak Iris’t bent u aan het juiste adres.

 

Zowel particulieren als bedrijven weten de weg naar de broodjeszaak te vinden. Aarzel niet om contact op te nemen. Wij staan u graag te woord en zijn u graag van dienst.

 

Tot ziens bij broodjeszaak Iris't!

Broodjeszaak Iris't Battelsesteenweg 491 2800 Mechelen Tel.: 015 20 00 63 Fax: 015/20 00 63 info@irist.be BTW BE 0812.028.966